De Zumio en ik. Een impulsaankoop!

Ik vind hem er op het oog weinig spectaculair uitzien maar door het verhaal over oscilleren moest ik hem hebben. Er is namelijk een hele theorie dat oscilleren niet hetzelffde is als trillen maar dat dat in rondjes draaien is. Ik heb geen idee hoe dit nou precies zit, maar wat ik wel weet is dat de Zumio Oscilleert!

Wat dat voor mij inhoud is dat je hem een beetje heen en weer ziet bewegen als je hem aanzet en als je hem op een hoger standje zet gaat dit sneller.

Daarnaast is het een pinpoint vibrator, hij concentreert zijn oscillaties dus op een klein gebiedje. Hier kun je zelf een beetje in sturen door harder of zachter te duwen op je huid. Duw je harder gaan de trillingen dieper en is het oppervlakte groter, duw je minder dan is het een kleiner gebiedje wat gestimuleerd wordt.

Onooglijke paarse tandenborstel

Nou is dit de theorie, dan heb je uiteindelijk je Zumio S Spirotip aangeschaft en zit je met een onooglijke paarse tandenborstel die nichtje vergeten is mee te nemen van haar logeerpartij in 1997. 

Wat ik wel fijn vindt aan het ontwerp is dat er een dopje bij zit wat over de knopjes heengaat, je kan hem dus veilig in een tas stoppen. 

Ok we hebben een lelijk design en een wazig verhaal over osci-watte? Niet kopen dus?

Nou ja, ho wacht. Er is natuurlijk ook nog het gebruik…

En dat zal je verbazen!

Het is een superstille vibrator die je echt razendsnel tot een orgasme kan brengen. Dat stille is heel fijn als je niet het geluid van de Europe Magic Wand wil in verband met huisgenoten of dunne muren. De Zumio hoor je echt niet een kamer verderop met de deur open. 

Maar hoe is de ervaring zelf? 

Je zou verwachten dat het misschien te intens is om zo’n directe stimulatie te krijgen, maar niets is minder waar. Je kan er namelijk zelf voor kiezen om direct op je clitoris te ‘oscilleren’ of ernaast, boven of onder. Ik raad het je allemaal aan! Daarbij moet ik zeker vermelden dat ik heel gevoelig ben en directe stimulatie vaak helemaal niet fijn of zelfs pijnlijk vind.

Ik kan niet kiezen…

Ik heb twee lievelingsvibrators, dat zijn de Magic Wand en de Zumio S. Ik kan niet kiezen omdat ze allebei zo verschillend zijn. De Zumio is wat scherper in zijn stimulatie dan de Wand, die is meer een soort dreun waar je niet onderuit komt. De Zumio is veel subtieler, het wordt vergeleken met een vinger en eerlijk gezegd is allebei heel fijn!

Een onmisbare tip: gebruik de Zumio met een beetje fijn glijmiddel, je kan bijvoorbeeld Pjur Nude gebruiken, daar ben ik zelf weg van. Als je een beetje glijmiddel gebruikt is het echt zoveel fijner en nodigt het ook uit om een beetje bewegingen te maken rondom je clitoris.

Nog even een paar voor en nadelen, ik heb de Zumio nu een jaar. Het plastic op het topje is vergeeld ondanks zorgvuldig onderhoud, dat vind ik jammer maar niet onoverkomelijk. Nog een nadeel is dat de knopjes niet superhandig zijn. Je zet hem snel hard als je hem uit wil zetten of andersom.

Een paar GROTE voordelen zijn dat hij waterdicht is en zoals eerder genoemd superstil. Ik heb hem ook meegehad in een tent. Hij is ook zo klein dat je hem goed kan gebruiken als je seks hebt met een partner, hij past overal tussen!

Het laatste enorme voordeel is de batterijduur. Hij gaat maar door een door. Ik ben zo trots op mijn paarse tandenborsteltje.

Er bestaat ook een Zumio X, deze is voor de mensen die van wat hardere stimulatie houden. Ik heb hem zelf niet geprobeerd maar de Zumio S gaat al behoorlijk hard in de hoogste standjes vind ik. Bij twijfel moet je zeker voor de Zumio S gaan.

Wil je meer weten?

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Contact