De Satisfyer Master. Oei.

Dit is typisch een gevalletje van een vergissing.

Ik zocht voor mezelf een spannend kerstcadeautje, en kwam uit bij de voordelige Master. Het pakje heeft een maand op de kast gelegen en telkens als ik ernaar keek dacht ik aan alle positieve recensies die ik erover gelezen had. Het is een kopie van een duurder merk, de Fun Factory Big Boss, maar het scheen wel een goede kopie te zijn.

Hij heeft 12 standen met 6 verschillende patronen en vibratieniveau’s. Niet iets om over te klagen vind ik. Wat mij ook aanstond was dat hij over twee motoren beschikt. Echt krachtig dus. Een tweede Magic Wand?

Hij was dan weliswaar ingepakt maar het beeld van de flinke vibrator viel niet echt uit te wissen. Hij heeft geen mooie kleur maar de vorm is zacht en ik vind hem wel aanspreken.

Aan mijn enthousiasme lag het in ieder geval niet. Ik zag er naar uit.

Toen eindelijk, een aantal dagen voor kerst, omdat ik nooit kan wachten met cadeautjes uitpakken, mocht ik hem in het echt zien. Hij voelde lekker zacht maar niet slap. het materiaal is aaibaar zullen we maar zeggen. Het heeft wel wat van een echte penis, maar dan wel een met een eikeldoorsnee van 5,2 cm. Hij is echt heel fors. 

het moment kwam en ik de Satisfyer mocht testen viel dit behoorlijk tegen.

Om even bot te zijn, het paste gewoon niet.

Niet zo’n pretje

Dat is niet zo’n pretje kan ik je vertellen, ik voelde me vreselijk onhandig en alle mooie gedachten die ik erover gehad heb verdwenen als sneeuw voor de zon.

Intieme momenten kúnnen heel fijn zijn, maar zoiets stoms als een te grote vibrator kunnen het je behoorlijk tegen maken. Ik twijfel dan meteen of er geheimen zijn die ik niet ken. Of er iets mis is met mij.

Maar dat was het negatieve aan mijn ervaring, er waren ook positieve dingen.

De vibraties van deze Master zijn enorm goed. Ik kan me goed voorstellen dat als je er de juiste bouw voor hebt hij heel erg bevredigend is.

De vibraties gaan heel diep terwijl hij toch best stil is. Ook is de Master waterdicht. Ik heb hem een keer meegenomen in bad om te testen of hij ook écht waterdicht is en heb hem toen aangezet. Mijn man kwam aangerend omdat het hele huis een soort diepe trilling kreeg alsof er een aardbeving was. Maar geen zorgen, op het droge is hij best stil.

De lus aan de onderkant is ook heel fijn, hij bedient gewoon heel makkelijk en dat is super als je onder de dekens of in het donker zit te rommelen.

Het is echt geen slechte vibrator, het is gewoon niet mijn vibrator. Hou je van groot, en dan bedoel ik GROOOT, en harde vibraties dan is dit echt wat voor jou.

Wil je meer weten?

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Contact