“I’ll shake you to the moon and back” belooft  de Pleasurelab Moonshake Massager.

Allereerst iets over Pleasurelab. Het is een merk met 1 toy, de Moonshake Massager en het is een merk van CLS healthcare. Willie.nl dus. Ik vind het een beetje flauw om het zo te verkopen. Ze hebben een hele website helemaal vol met veel poeha over de Moonshake en is dat nou echt nodig?

Het is een wand massager dus de vergelijking tussen OG Europe Magic Wand moet je al snel maken. Ik heb de Moonshake aangeschaft omdat hij waterdicht is, een verwarmingsstand heeft, 10 vibratiepatronen, 6 snelheden en je hem op kunt laden dus niet met een snoer zit. Ook kwam deze aanbieding als set met 4 opzetstukjes in totaal voor een derde van de prijsvan de EMW. Een superdeal.

Toen ik hem uit mocht pakken en na het opladen aanzette viel me meteen op dat hij best stil is. Fijn! Ook voelt het materiaal lekker zacht aan, hetzelfde geldt overigens voor de opzetstukjes.

Maar sjonge, wat kan ik er weinig mee.

Hij beschikt dus over geweldige features maar het belangrijkste, de vibraties blijft in mijn optiek echt achter. Hij trilt als een staafmixer, gewoon echt matig. Als je hem in de hogere standjes zet wordt dit trillen intenser maar niet beter, de vibraties gaan niet dieper. Het blijft heel oppervlakkig en ik kan daar nauwelijks een orgasme van krijgen.

Het opwarmen gaat ongelooflijk langzaam en toen ik het opzocht bleken ze aan te raden dit een half uur voor gebruik aan te zetten! Een HALF UUR! Ik bedenk niet zo ver van tevoren dat ik wil masturberen hoor.

De vibratiepatronen vind ik altijd zo.. Tja, wat moet je ermee? Ze zitten altijd net mis voor mij, dan denk je ja dit is het, ga zo door! En dan stopt het opeens. Nee, niet mijn ding.

Maar hoe zit het met de opzetstukjes?

Een is ontworpen door Njoy, een topmerk!

Je hebt de Hello Clitty, de Lick me Leaf, de Tickle me en deNjoy 2 Get Her.

Ik heb ze getest op de Moonshake, zoals ze bedoeld zijn en was echt niet onder de indruk. Er gebeurde gewoon niets, maar dit lag aan devibraties zoals al eerder genoemd. Ik heb daarom gekeken of ze op mijn trouwe Magic Wand passen en dat doen ze!

Je moet hier heel erg mee uitkijken omdat de Magic wand berucht is om te beschadigen met opzetstukjes. Maar aangezien dit heel zacht siliconen is dacht ik dat het wel goed zou gaan.

Tot nu toe heb ik er nog niks van gemerkt dat het niet kon.

De test viel beter uit dan verwacht.

Ik begon met de Hello Clitty, dit is een opzetstukje met twee ronde vormpjes eraan, een langere en een kortere. De korte zet je op je clitoris en de langere kun je op je vagina zetten. Dit beviel mij erg goed. Ik vond het echt wat toevoegen op de ‘normale’ wand ervaring.

De tweede test was voor de Lick me Leaf. Een soort tong of blad wat snel op en neer beweegt als je de vibrator aanzet. De naam suggereert alsof je gelikt wordt en dat voelt zeker niet zo. Het voelt wel fijn, dat moet ik hem eerlijk nageven.

De derde test was de Njoy 2get Her. Een waardeloos ding. Aan de ene kant zitten noppen en aan de andere kant zit een soort klemmetje voor een penis. Ik heb hem samen met mijn partner getest. We vonden er allebei niks aan. Een dikke misser voor Njoy.

De laatste test was voor deze “Tickle me”. Hij ticklede niet echt. Hij deed gewoon pijn om eerlijk te zijn. Het past niet zoals het moet passen en het scherpe puntje is echt té scherp voor mij.

Wat is nou de eindscore voor de Moonshake Massager?

Ik vind het persoonlijk niet de moeite waard om deze te kopen. De features zijn geweldig maar hij presteert zeer matig. De vibraties zijn voor mij niet goed genoeg en ik snap ook niet waarom alle gimmicks erop zitten, je hebt het helemaal niet nodig.