Hoera! Ik mocht van Nachtkastje.nl de Jacky testen!

Ik begin even met wat specs.

Jacky is een siliconen G-spot vibrator met clitorisstimulator, hij heeft 3 motoren die met z’n allen 7 trilstandjes kunnen genereren en wat heel leuk is: hij kan “thumpen”. Dat houdt in dat het stukje wat de G-spot raakt op en neer kan bewegen. Dit doet ‘ie in 4 verschillende snelheden en je kan hem met een speciaal knopje een boost geven. Hij is waterdicht en komt intwee kleuren, turquoise en paars. Ik had de turquoise uitgekozen.

Toen ik het pakje openmaakte was ik best wel blij verrast, er zat een sealbag in met de toy die in zijn eigen opbergzakje zat. Maar het was voor het eerst dat ik me realiseerde dat ik liever een gesealed zakje heb dan een doosje. Ik geef zelf niet zo heel veel om verpakking, als het maar functioneel is en ik kreeg hier een gevoel bij van: niemand heeft er aan gezeten voor mij.

 

Ik kijk als eerste altijd of ik vind dat een toy fijn aanvoelt, dat was hier zeker het geval. Jacky is van siliconen maar niet van dat hele pluizige siliconen, het is iets gladder. Vind ik fijn.

Maar de echte test was natuurlijk na het opladen. Dat gaat met twee magneetjes, zoals bij de meeste waterdichte toys. Ik zette hem eventjes aan om te kijken hoe het werkte en er werd me al snel duidelijk dat dit een KRACHTIG apparaat was! Nadat ik door de 7 vibratiesnelheden heen was tintelden m’n vingers ervan. Het duurde even voor ik had uitgevogeld hoe dat thumpen nou precies werkte maar je moet daarvoor op het aan knopje klikken. Het bovenste knopje is voor de boost functie, dan haalt ‘ie je buren uit bed.

Toen ik eenmaal aan het echte testen toekwam raakte ik wel een beetje geintimideerd door de grootte van de G-spot stimulator, maar met wat goed glijmiddel zat deze eigenlijk zo op zijn plaats. En dan bedoel ik ook precies op zijn plaats. Mijn eerste reactie was echt: “WOW”.

Door dat thumpen is het zo intens en ik weet natuurlijk niet hoe het voor anderen hun lichaamsbouw is maar voor mij past ‘ie perfect.

 

De vibraties zijn heel diep en zoals ik al zei krachtig en zorgen er ook voor dat je daadwerkelijk klaar kunt komen, dat heb ik zelf vastgesteld.

 

De herrie is zo op het eerste gezicht best wel flink maar als je hem gebruikt vind ik het nog wel meevallen.

 

Zitten er dan helemaal geen minpunten aan?

Nou, als je het knopje voor thumping ingedrukt hebt om aan te doen kan ie niet meer uit totdat je het hele ding uitzet. Dat is best lastig.

Al met al was ik blij verrast. Het was mijn eerste ervaring met een G-spot vibrator en ik heb het gevoel dat dit ook veel slechter had kunnen uitpakken. Jacky is krachtig, makkelijk in gebruik, voelt fijn aan en doet over de gehele lengte wat ‘ie doen moet.

 

Je kunt Jacky kopen bij Nachtkastje.nl voor 89.99