Angst voor een “Wild Elektrisch Orgasme”

Op mijn koelkast hangen van die woordmagneetjes, ik heb daar in een grappige bui “Wild Elektrisch Orgasme” mee gemaakt. Maar boven dat waanzinnige orgasme hangt het woordje “Angst”.

Wat mij betreft hangen die woorden daar niet voor niks. Ik ben iemand met zogeheten rugzakje. Angst voor een orgasme was en is iets heel normaals voor mij en voor anderen zoals ik. 

Ik heb zelfs heel lang gedacht dat er geen kans voor mij was om ooit een orgasme te bereiken. Al helemaal niet als mijn partner erbij was.

Gelukkig is er hoop.

De Europe Magic Wand

Ik las de tip op een lifestyleblog en was meteen klaar om er een te kopen. Er stond beschreven hoe dit van origine een massage apparaat is maar het ontdekt is door vrouwen vanwege zijn krachtige en diepe vibraties. Ook werd hij geroemd omdat vrouwen met problemen rondom hun orgasme er veel baat bij hadden. Dubbel goed.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten toen ik het ENORME microfoonachtige apparaat kreeg. Misschien schrok ik zelfs wel een beetje van het formaat. Waar ik zeker van schrok was wat er gebeurde toen ik hem in het stopcontact stak. 

Silvia Plath schreef ooit over een zoemende kist met bijen. Of nee, het was misschien meer een klusgrage buurman die zijn terras opnieuw aanlegt met een trilplaat.

Wat. Een. Geluid.

In de juiste stand

Ik was heel erg dichtbij terugsturen, hoe kun je je ooit fatsoenlijk concentreren als er een horde Indo-Europese voorouders op steppepaarden hun keelzang oefenen?!

Maar de spreuk op de koelkast kreeg me te pakken. “Wild Elektrisch Orgasme”. Dat wou ik.

De eerste keer was het dat nog totaal niet maar we waren meteen al wel vrienden. De vibraties zijn inderdaad heel erg krachtig en het is alsof je geen keus hebt. In de juiste stand, het zijn er zes, krijg je je orgasme. Met een beetje oefening zelfs een hele wilde elektrische. 

Een korte Google-search levert je al snel het woord ‘Beest’ op als je op Europe Magic Wand zoekt. Ik weet niet of ik het daar mee eens ben. Hij is enorm krachtig en dwingt je bijna tot een orgasme, maar bij een beest denk ik aan iets losgeslagens. Dat steppepaard van de Indo-Europeanen, maar dan aangeschoten in de sneeuw, een bloedspoor, rollende ogen en dan opeens flikkerende tanden! Nee. Zo is de Magic Wand niet. 

Hij masseert eerst je nek, dan je rug en dan in jouw tempo bereik je na jaren wachten je hoogtepunt. Dat is geen beest, dat is een minnaar.

Wil je meer weten?

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Contact