PjurWomanNude? Superfijn!

We gaan het hebben over nat en glibberig. Maar dan in goede zin, niet als een naaktslak. 

Glijmiddel! Een superfijn iets waar ik pas later achtergekomen ben. Ik dacht dat is iets voor oude vrouwen die niet genoeg vocht in hun vagina meer hebben. 

Ik had het behoorlijk fout, ik begon op jonge leeftijd met medicijnen die je slijmvliezen droger maken en dat merkte ik…

Ik was op zoek naar de oplossing voor mijn probleem maar vond ook dat glijmiddel je vaak net dat beetje extra geven als je seks met een partner hebt en toys moet je eigenlijk niet zonder gebruiken. Investeren in een goed glijmiddel is echt de moeite waard voor alle leeftijden, je hoeft je beslist niet te schamen.

Na een zoektocht door verschillende glijmiddelen, bespreek ik Pjur Woman Nude. Een glijmiddel op waterbasis zonder glycerine, parabenen en conserveringsmiddelen. Er zitten ook geen vetten, of geur- of smaakstoffen aan. Ik vind dit zelf allemaal erg prettig. Het is niet zo dat ik een extreem gevoelige huid heb, maar als je bijvoorbeeld vettere glijmiddelen hebt, zoals op siliconenbasis, dan is schoonmaken een behoorlijke klus.

De textuur is heel fijn, het is niet te dun en niet te dik en een klein beetje brengt je een heel eind! Ik heb eerder AquaGlide en Slippery Stuff gebruikt, deze zijn zeker goedkoper maar dat merk je ook. Ze zijn veel eerder ‘op’ en voelen niet zo zacht aan als de Pjur Nude.

Het is eigenlijk een glijmiddel voor vrouwen, maar ook anaal werkt het prima. Ik zie persoonlijk niet in waarom er Woman op staat, wat mij betreft hadden ze het Pjur Nude genoemd dan laat je in het midden voor wie het is.

Het is op waterbasis dus veilig te gebruiken met al je toys, maar ook heel fijn met een partner. 

Prijstechnisch vind ik het niet slecht, het is ongeveer dubbel zo duur als Aquaglide maar zoals ik eerder al zei gaat het veel langer mee. 

Mijn eindconclusie is zeer lovend, Pjur Woman Nude is, op de naam na, een super glijmiddel wat multi inzetbaar is en altijd kan!

Wil je meer weten?

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Contact