Typisch zo’n ding, de Njoy Purewand

Ik heb ooit van mijn laatste spaargeld deze aangeschaft. Ik móést hem hebben. Hoe prijzig dan ook. En hij was best prijzig.

Ik had geen ervaring met G-spot stimulators, sterker nog ik geloofde de vele nieuwsberichten dat de G-spot niet bestaat. Maar toch knaagde ergens wat, wat als dat superorgasme toch bestaat? Want voor de mensen die het niet weten, er scheen zoiets te zijn als een heel bijzonder orgasme als je de G-spot stimuleert en tegelijkertijd de clitoris, of voor de lucky few alleen de G-spot. Er waren wel heel veel mensen laaiend enthousiast over deze dildo dus ik gaf hem het voordeel van de twijfel, hele stiekeme twijfel.

Toen kwam ‘ie eindelijk in een mooi doosje, waar ik overigens weinig om geef. Serieus, ik bewaar nooit die doosjes, kan ik niet een tientje korting krijgen en hem in een bubbeltjesfolie geleverd krijgen? Maar ik ben een ploert, ik weet het.

Maar het was duidelijk dat dit een luxe object was. Een vriend voor het leven. Gemaakt van RVS, schoon te maken met alcohol, uit te koken of met een toycleaner.

Hij heeft aan de ene kant, de kant met de grote bol, een G-spot stimulator en aan de andere kant, met de kleine bol, eentje voor de P-spot. Voor de mannen dus.

Ik kan natuurlijk alleen maar spreken over mijn ervaring met de grote bol en ik kan je zeggen: “Wow.”

Niet alleen de G-spot maar ook het superorgasme 

Toen ik hem de eerste keer gebruikte was ik teleurgesteld. Ik bracht hem in en dacht: “hm.” Ik ben wat filmpjes gaan kijken over de beruchte G-spot en snapte het opeens. De G-spot is de achterkant van je clitoris. Er zitten zenuwuiteinden die ervan houden om gestimuleerd te worden en de Njoy Purewand kan dat heel goed doordat hij de perfecte kromming heeft, als je hem weet je gebruiken. Maar een eerste keer kan dat moeilijk zijn. 

Als je je inbeeld dat je de achterkant van je clitoris zoekt wordt het, voor mij, opeens een stuk duidelijker en vind je hem ook! 

De kromming van de Purewand is, zoals ik al zei, perfect. Als je een beetje beweegt en stuurt heb je (met wat voorkennis) écht je G-spot te pakken. Ik gebruik dan zelf de vibrator erbij die me op dat moment het fijnst lijkt en dan komt het moment waar je naar uitkijkt. Ik hype het nu een beetje maar het is echt waar dat het orgasme bij mij langer duurt, sneller komt en intenser is. Alsof je kippenvel over je hele lichaam krijgt. 

Het is mij nog niet gelukt maar ik heb wel het gevoel alsof je met de juiste opwinding hiermee zonder clitorale stimulatie een orgasme kan krijgen.

Het is dan ook zo dat ik ook de Njoy Purewand zie als een goede vriend van mij. Hij ligt in het bovenste laatje van mijn nachtkastje en dat is een hele eer.

Wil je meer weten?

Neem contact met me op als je vragen hebt.

Contact